dimarts, 4 de desembre del 2012

ENS INTENTEM POSAR EN CONTACTE AMB ELL

Aquest va ser el e-mail que vam enviar al Víctor Amela a la direcció que indica en el seu Bloc per possar-se en contacte amb ell, però sabent tot els mitjans que utilitza, els llibres que escriu, els programes on participa, sabem que era molt complicat rebre'n una resposta. Tot i així ho vam intentar. Aquest va ser el e-mail que li vam enviar:

Hola Víctor,
Som cinc alumnes del Grau d'Educació Infantil Blanquerna i t'hem escollit com a persona a seguir en el treball que hem de fer titulat "el Bon Comunicador", dins l'assignatura de COED-GTIC (Comunicació oral, escrita i digital / Gestió de les TIC). Hem considerat que ets una persona que transmet de forma efcaç el seu missatge.

Diàriament durant dos mesos hem fet un seguiment de la teva forma de comunicar-te per poder analitzar quins són els teus punts forts i confirmar que ets un bon comunicador.

Intuïm, i més després d'haver vist tot el munt d'informació que generes diàriament, que el teu temps és molt apreciat, però voldríem saber si seria possible que ens poguessis dedicar una estoneta perquè, tant bon punt ho tinguem embastat, mostrar-te les nostres conclusions al respecte i saber la teva opinió. Evidenment sera benvinguda qualsevol aportació que vulguis fer, especialment si consideres que manca algun punt imprescindible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada