dilluns, 17 de desembre del 2012

QUI ÉS EL VÍCTOR AMELA?



imatge extreta de: victoramela.com


En Víctor Amela és periodista. Col·labora a “la Contra” de “la Vanguardia”. També participa en alguns programes de ràdio de la RNE i del RAC1 així com al programa de televisió “Arucitys”.


Ha escrit alguns llibres com per exemple: "Gairebé tots els meus decrets, 99 canals per veure el món com Víctor Amela", "Grans contres sobre la recerca de la felicitat", "Grans contres sobre l'amor savi", "Grans contres sobre la ment humana", "Paraules d'amor, 101 Declaracions apassionades" amb Roser Amills, "Antologia de cites", "Fent la contra", "Algunes coses que he après".


També ha exercit la docència a la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Ramon Llull, i és autor de l'assignatura "Història cultural de l'audiovisual" de la Universitat Oberta de Catalunya.


Ha rebut diferents premis de periodisme i editorials: La Llança de Sant Jordi d'Òmnium Cultural, Associació de la Premsa de Madrid, Gremi d'Editors de Catalunya, Protagonistes, Micròfon de Plata, Àngel de Bronze, Antonio Mompeón Motos, Ferrer Eguizábal, com els més destacats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada